Marnav Webshop – Bogsalg

Marstal Navigationsskole udgiver en række bogtitler og kompendier som E-bøger og sælger licenser til disse her på hjemmesiden.
Bøgerne kan hentes i det beskyttede “eBook” (eBog) format og kan kun åbnes og læses med et eBog-læser program fra Witherby (eller Weilbach) på en Windows PC.
Du kan downloade selve e-bøgerne og E-Bog læseren her på hjemmesiden.
Se mere her:

Sommerferielukning af webshop

Vi kan desværre ikke levere licenser til e-bøger i sommerferien, for 2017 betyder dette, at bestilling efter fredag i uge 27 vil først modtages i uge 31.

Køb enkeltbrugerlicenser her

Bemærk: Man er nødt til at købe en personlig licens, for at kunne åbne e-bøgerne.
Man kan bestille og betale disse licenser på denne side. Derefter får man tilsendt de personlige koder til sine E-bøger via sin Emailadresse i løbet af 1-3 arbejdsdage. Bemærk at i ferieperioder, vil man først kunne regne med at modtage sine koder efter ferien.

Rabatkoder til studerende
Bemærk at studerende der er optaget på en uddannelse på Marstal Navigationsskole kan opnå betydelige rabatter ved at benytte rabatkoder til køb af e-bøger til studiet. Rabatkoderne skal indtastes ved købet på denne hjemmeside ! – Hent information om rabatkoder til studerende på skolens intranet (ITSLearning).
Vi kan ikke tilbyde at refundere køb, som ikke er foretaget med brug af koderne

enkeltbrugerlicenserne inkluderer
En enkeltbruger eBook licens inkluderer 1 Licens installation per bruger. Man får derudover 1 backup mulighed, hvis ens computer går i stykker eller evt. udskiftes.

Køb og betaling
Køb på denne hjemmeside kræver brug af VISA-kort eller MasterCard som betalingsmiddel.

Licenser sælges til følgende E-bøger:

Marnav Webshop
Leje af papir kompendier

Ønsker man at have adgang til kompendier i papirudgave i en periode, da er det muligt at leje nogle af dem via Marstal Navigatørforening. Hvis du ønsker at vide mere om denne mulighed, kan du klikke på følgende link:

Det sker

  • SKF 1 + 2 - Campdag
    24. april 2019 - varighed: 24 timer
  • UV-fri bededag
    17. maj 2019 - varighed: 24 timer
  • Kyst - eksamen skibsteknik 17301
    20. maj 2019 - varighed: 24 timer