POLARIS FULL-MISSION BROSIMULATOR

Marstal Navigationsskole råder over Polaris brosimulator fra Kongsberg Maritime Simulator Systems med 3 ens opbyggede broer. Broerne opfylder Søfartsstyrelsens, STCW’s og DNV-GL’s krav til full mission simulatorer (klasse A simulatorer). Alle tre broer er udstyret med et 9 kanals visuelt system der giver et udsyn på 245° plus en kikkert kanal som kan se 360° rundt. Det visuelle system kan skiftes til at se agterud med 245°.

UDSTYR PÅ BROERNE

Bro udstyret omfatter alle instrumenter og kontrolsystemer, der opfylder de krav der stilles til større søgående skibe f.eks. ECDIS, RADAR m. ARPA, VHF m. DSC, autopilot med ROT – og NFU styring i tillæg til alle overvågnings-, kontrol- og alarmpaneler.

Ud over sejlads med konventionelle skibe giver simulatoren mulighed for at sejle med dobbelt azipots til simulering af sejlads med bl.a. slæbebåde og sejlads i isfyldt farvand.

HYDRODYNAMISKE SKIBSMODELLER

Vi har i øjeblikket 31 forskellige hydrodynamiske skibsmodeller og 25 forskellige sejladsområder. Skibs modeller i et sejladsområde reagerer på de manøvre, der foretages på broen i forhold til deres skrog, vind og vejr, søen, hydro- og aerodynamik, styretøj, ankre og linjer.
Ud over sejlads med konventionelle skibe giver simulatoren mulighed for at sejle med dobbelt azipods til simulering af sejlads med bl.a. slæbebåde og sejlads i isfyldt farvand.

DESKTOP SIMULATORER

Vi råder også over en 12 skibs desktop simulator (klasse B simulator). Alle broer er udstyret med Transas ECDIS.

Kursustilmelding

Det sker

  • Transport af farligt gods i tørlastskibe og i færger
    25. november 2019 - varighed: 3 dage