Skip til hoved indholdet
    Hjem Nyheder 2 undervisere til Marstal Navigationsskole

2 undervisere til Marstal Navigationsskole

Vil du uddanne fremtidens danske søfolk?
Vil du sætte mere gang i udviklingen af bæredygtig skibsfart?
Her er din enestående chance for at arbejde med videbegærlige mennesker OG blive en del af fremtiden!

Om dig
Vi søger undervisere, der har maritim uddannelsesbaggrund som skibsfører, skibsofficer eller dualofficer. Du skal også have sejlads-erfaring, som navigatør, gerne fra tankskibe, og desuden en bred viden og faglighed indenfor de overordnede nautiske, operationelle og sikkerhedsmæssige områder.
Stilling 1 – du skal være indstillet på at udforske, skabe og undervise i de seneste innovative nyskabelser indenfor skibsfart. Med udgangspunkt i digitalisering og autonomi, og med vores FabLab som omdrejningspunkt, bliver du en del af et dynamisk miljø, hvor vores lektorer har en høj grad af special-viden, der gør os i stand til at tilbyder kurser, der er eftertragtet world wide.
Stilling 2 – er en kombinationsstilling, hvor du både skal undervise i nautiske fag og være koordinator på efteruddannelseskurserne. Det betyder du skal være opsøgende, vedholdende og kunne holde overblikket både med hensyn til aftaler om indhold, priser og alt det praktiske omkring vores kurser. Du får grundig introduktion og oplæring.

Se meget mere og ansøg med et klik her

Hold dig opdateret med nyt fra Marstal Navigationsskole

Marstal Navigationsskole

Maritimt Uddannelsescenter

Ellenet 10, 5960 Marstal

Telefon: +45 6253 1075
marnav@marnav.dk

Telefontider

Genveje

Få teksten læst op Tilgængelighedserklæring Giv os feedback