Støtteforeningen for Marstal Navigationsskole

Marstal Navigationsskole har en støtteforening, som alle der støtter skolen, og betaler det årlige kontingent, kan blive medlem af. Formålet med støtteforeningen er:

At yde økonomisk og anden støtte til Marstal Navigationsskole. Foreningens formål er endvidere at støtte aktiviteter omkring Marstal Navigationsskole, herunder boliger til studerende og andre aktiviteter som studerende ved Marstal Navigationsskole deltager i.

Støtteforeningens indtægter er kontingent og gaver.

Ønsker I at blive medlem af støtteforeningen kan i henvende Jer til skolens kontor (telefon 62531075).
Det årlige kontingent er kr. 100,- for familier, kr. 60,- for enlige og kr. 200,- for firmaer.

På denne side kan I finde vedtægter og et skrift om støtteforeningens historie Desuden kan i finde det seneste regnskab, beretning, vedtægter og referat fra generalforsamling.

• Kystskipper + SKF 2 student - brandlederkursus
    27. september 2018 - varighed: 2 dage